K-50 Kattopinnoite

Musta bituminen kattopinnoite peltikattojen pinnoitukseen. Pinnoitteen levitys tehdään harjaamalla ja kuivumisaika on +20 asteessa noin 3–4 tuntia. Alusta käsitellään esisivelyliuos K-80:llä ennen kattopinnoitteen levitystä. Lopputulos on musta, joustava ja säänkestävä kattopinnoite.

Käyttöohje:
Harjaa tai pese kattopinta puhtaaksi pölystä ja irtonaisesta kiviaineksesta. Pesun jälkeen anna kuivua. Tiivistä samoin läpivientien juuret. Vanha kattopinta sivellään ensin bitumiliuoksella K-80. Pohjustuksen annetaan kuivua hyvin, mieluummin muutaman vuorokauden. Poista peltikattojen ruostuneista kohdista hilse mahdollisimman hyvin ja sivele bitumiliuoksella K-80. Ei sovellu vuotavan katon paikkaamiseen.

HUOM! Ei saa käyttää sisätiloissa.

Levitys:
Sekoita pinnoitetta yhteen astiaan riittävä määrä yhtenäistä kattopintaa varten sävyerojen välttämiseksi. Levitä pinnoite puolipehmeällä harjalla tai siveltimellä (bitumiharja). Maalattavan pinnan on oltava kuiva eikä kosteus saa päästä vaikuttamaan kuivuvaan pintaan. Työskentelylämpötila +5…+25 °C. Menekki per sivelykerta peltikatoilla 0,4–0,6 l/m². Tahrat ja työvälineet puhdistetaan mekaanisesti ja mineraalitärpätillä (lakkabensiini).

Ominaisuudet:
Musta, joustava ja säänkestävä kattopinnoite. Kuivumisaika +20 °C:ssa 3–4 tuntia.

Varastointi:
Kuivassa paikassa suojassa auringolta ja kuumuudelta. Suositellaan säilytystä huoneenlämpötilassa vähintään 1 vuorokausi ennen käyttöä.

Ympäristönsuojeluohje:
Tyhjä pakkaus ja kuivunut tuote on kaatopaikkakelpoista. Tuoretta tuotetta sisältävä jäte on ongelmajätettä. Hävitettävä jätelainsäädännön ja ympäristöviranomaisten ohjeiden mukaisesti.
  • K-50 Kattopinnoite
  • -
  • -
Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä