Katepal Oy

Yli

70

vuotta huipulla

Katepal Oy:n perinteet suomalaisessa rakennustuoteteollisuudessa ulottuvat vuoteen 1949 saakka. Täysin suomalaisen perheyrityksen tehdas sijaitsee Lempäälässä.

Työurat jopa yli

40

vuotta

Ei ole erikoisuus, että joku on työskennellyt Katepalilla 20 vuotta. Pisimpään talossa olleet ovat jo tuplanneet sen. Pysyvyys on tärkeä arvo katepalilaisille puolin ja toisin.

Liikevaihto

50,9

miljoonaa vuonna 2023

Liikevaihtomme on ollut viime vuosina 50 miljoonan euron tuntumassa. Katepal investoi toimintaansa säännöllisesti. Viimeisimpänä osoituksena tästä on 2019 käyttöön otettu laajennus uusine tuotantolinjoineen.

Henkilöstöä

95

vuonna 2023

Katepalilla työskentelee runsaat 90 ammattilaista erilaisissa työtehtävissä tuotannossa, varastolla ja logistiikassa, kunnossapidossa, tuotekehityksessä, laboratoriossa, myynnissä ja hallinnossa.

Suomessa yli

100

jälleenmyyjää

Tuotteitamme on myynnissä joka puolella Suomea, tavaraa löytyy yli sadan jälleenmyyjän varastosta. Lisäksi tuotteitamme asentaa yli kuudenkymmenen suomalaisen kattourakoitsijan verkosto.

Vientiä noin

20

maahan

Olemme tehneet aktiivista vientiä jo 60-luvulta saakka. Päävientimaitamme ovat Ruotsi ja muut Pohjoismaat sekä Viro. Yhteensä vientiä on noin 20 maahan.

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä