Aluskermi K-MS 170/3000 Green

K-MS 170/3000 Green on kuumabitumilla liimattava tuoteluokan kaksi (TL2) aluskermi. Se on valmistettu SBS-kumibitumista ja siinä on tukikerroksena polyesterihuopa. Tuotetta käytetään monikerroskatteiden alus- ja välikerminä sekä vedenpaine-, kosteus- ja pihakansieristyksissä. Tuotteen ylä- ja alapinnassa on hieno hiekka. Tuote sopii myös radoneristykseen sekä höyrynsulkukermiksi.

Katepal Green on ratkaisu, jolla voidaan pienentää rakennuksen hiilipäästöjä. Tuotteissa on käytetty uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita, ja valmistukseen on käytetty uusiutuvaa vihreää sähköä. Katepal Green -bitumikermien hiilijalanjälki on merkittävästi tavanomaista verrokkituotetta pienempi. Tavallisenkin bitumikatteen hiilijalanjälki on kilpailukykyinen, mutta Katepal Green -tuotteilla päästään vielä alemmas.

Sopivuus

Käyttökohde
Loiville katoille, Ammattituote
Asennustapa
Tulityö, Mekaaninen kiinnitys
Minimikaltevuus
1:80
  • Aluskermi K-MS 170/3000 Green
Tarkemmat tuote- ja pakkaustiedot
Hyötyneliöt
10.8 m2
Leveys
1 m
Pituus
12 m
Kpl / lava
30 kpl
Tuoteluokka
tl2
Aluskateluokka
AKE
Höyrynsulkuluokka
BH1
Materiaali
Kumibitumi
Yläpinta
Hiekka
Alapinta
Hiekka
Palotekninen luokitus
Broof(t2)

EAN6417443266919
Pakkauksen paino (kg)36
Ohjeet ja aineistot
Muut tiedot
Monikerroskatteiden aluskermeiksi soveltuvat tuoteluokitellut TL2- ja TL3-tuoteluokan aluskermit. Aluskermin kiinnitystapa ja ominaisuudet valitaan kattokaltevuuden ja alustan mukaisesti.Vedeneristysluokan VE40 (kattokaltevuus 1:40 ja jyrkemmät katot) monikerroskatteet toteutetaan vähintään TL3-aluskermin ja TL2-pintakermin yhdistelmällä. Vedeneristysluokkien VE80 ja VE80R monikerroskatteen aluskermiksi soveltuvat TL2-tuoteluokan aluskermit. Käytetty aluskermi voi olla myös ilman tulitöitä asennettava tuoteluokiteltu aluskermi, kuten SuperBase Grip Green TL3 tai HeavyBase TL2.
Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä