Katepal Oy työnantajana

Katepal Oy on tunnettu tekijä suomalaisessa rakennustuoteteollisuudessa jo yli 70 vuoden ajalta. Katepalin tuotteita ovat bitumiset katemateriaalit ja vedeneristystuotteet. Katteemme ovatkin suojanneet suomalaisten arvokkainta omaisuutta vuosikymmeniä, mutta millaista on elämä Katepalin oman katon alla?

Katepal Oy on sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jonka arjessa ei eletä kvartaalitaloudessa. Toimintamme perustuu paitsi laadukkaisiin tuotteisiin myös joustavuuteen, kannattavaan kasvuun ja tulevaisuuteen tähtäävään johtamiseen. Koska organisaatiomallimme on litteä, on päätöksenteko ja reagointi nopeaa.

Vuosikymmenten kuluessa  Katepal on kasvanut Suomen johtavaksi bitumikatteiden valmistajaksi.  Menestystä ei synny ilman sitoutunutta ja samat arvot jakavaa henkilökuntaa. Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä n. 90 ammattilaista eri osastoilla:

  • tuotannossa
  • varastossa
  • tuotekehityksessä
  • laboratoriossa
  • kemiallisella tehtaalla
  • kunnossapidossa
  • myynnissä
  • teknisessä tuessa
  • hallinnossa.

Olemme tunnettuja pitkistä työurista. Pisimpään talossa olleet ovat työskennelleet Katepalilla jo yli 40 vuoden ajan! Pitkä historia ja säännölliset investoinnit synnyttävät luottamusta ja jatkuvuuden tunnetta työntekijöidemme parissa. Pitkien työurien salaisuutena henkilökuntamme pitää luotettavuuden lisäksi hyvää työyhteisöä ja rentoa ilmapiiriä. Kun työkavereiden kanssa on välitön ja humoristinen tunnelma, hoituvat työasiatkin toista huomioivalla otteella tilanteessa kuin tilanteessa.  Teemme töitä hyvin erilaisissa tehtävissä ja jokaista tehtävää kuvaavat omat erityispiirteensä. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää se, että teemme työtä suoraselkäisesti ja konstailematta.

Välitämme aidosti henkilökunnastamme. Se näkyy arjessa pieninä ja isoina huomionosoituksina, kuten kakkukahveina merkkipäivinä, vuosittain järjestettävinä pikkujouluina ja kesäpäivinä, liikuntaseteleinä ja runsaana joululahjana, jolla muistetaan myös jo eläköityneitä katepalilaisia. Joka päivä työnantaja tarjoaa kahvit ja teet, sekä tukee lounasruokailua oman ruokalan muodossa. Lisäksi viikoittain taukotiloissa on tarjolla mm. hedelmiä.

Katepalilla on siis pitkä historia, mutta paikallemme emme suinkaan ole jämähtäneet. Maailman muuttuessa pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Kannustammekin työntekijöitämme kehittämään itseään, toimintatapojamme ja tuotteitamme.

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä