Aurinkoenergiaratkaisut

Ratkaisut

Midsummer BOLD on erittäin kevyt ja taipuisa aurinkopaneeli, joka on tarkoitettu bitumi-, PVC- tai vastaaville kermikatteille. Lopputuloksena on huomaamaton aurinkoenergiajärjestelmä.

Midsummer BOLD sopii tasakattoihin ja loiville katoille ja se mukautuu katon muotoon. Paneelien kallistamiseen ja suuntaamiseen ei tarvita ylimääräisiä telineitä. Aurinkopaneeli on vain 2 mm ohut, koostuu 60 ohutkalvoaurinkokennosta ja painaa vain 3 kg/m2.

Keveytensä ansiosta Midsummer BOLD on ainoa teknisesti toimiva ratkaisu etenkin vanhoille lämmöneristetyille ns. villakatoille. Kevyt aurinkopaneeli ei paina ja purista villoja. Painavat paneelikentät tukijalkoineen aiheuttavat liiallisia muodonmuutoksia lämmöneristeisiin. Painuneet lämmöneristeet johtavat sadeveden lätäköitymiseen ja pahimmillaan liiallinen rasitus aiheuttaa kermien saumojen aukeamisen.

Keveyden ansiosta voit myös kattaa enemmän kattopinta-alaa ja lisätä aurinkopaneelien määrää katollasi. Midsummer BOLD sopii asennettavaksi liikekiinteistöihin, teollisuusrakennuksiin, varastoihin ja urheiluareenoihin, mutta myös kerrostaloihin ja omakotitaloihin.

  • Minimaalinen paino mahdollistaa helpon ja turvallisen asennuksen ilman katon vesieristyskerroksen läpäisemistä.
  • Kulku katolla – aurinkopaneeleilla voi liikkua varovasti huoltojen aikana.
  • Valmistettu Ruotsissa.
  • Joustavat aurinkopaneelit mahdollistavat asennuksen kaareville pinnoille ja katoille.
  • Ylivoimainen suorituskyky varjoisilla katoilla. Ohitusdiodit jokaisen kennosolun välillä varmistavat, että varjostus yhdellä tai useammalla aurinkokennolla vaikuttaa vain kyseisiin kennoihin eikä koko paneeliin.
  • Erittäin tehokkaat, myrkyttömät CIGS-kennosolut. Ainutlaatuisen Midsummer DUO -järjestelmän ansiosta valmistus tapahtuu ilman myrkyllistä kadmiumia.
    Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä