Aluskermi SuperBase Grip Green

Taipuisa ja murtumaton SuperBase Grip Green -aluskermi on SBS-kumibitumia ja molemmissa pinnoissa on tiiviit itseliimautuvat liimareunat. SuperBase Grip Green sopii erinomaisesti omatoimirakentajalle. Tuote on AKE-luokan aluskate ja sen varassa katto voi vaikka talvehtia. Soveltuu bitumikatteiden sekä tiili- ja pelttikatteiden aluskermiksi.

Katepal Green on ratkaisu, jolla voidaan pienentää rakennuksen hiilipäästöjä. Tuotteissa on käytetty uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita, ja valmistukseen on käytetty uusiutuvaa vihreää sähköä. Katepal Green -bitumikermien hiilijalanjälki on merkittävästi tavanomaista verrokkituotetta pienempi. Tavallisenkin bitumikatteen hiilijalanjälki on kilpailukykyinen, mutta Katepal Green -tuotteilla päästään vielä alemmas.

Aluskermi SuperBase Grip Green
Aluskermi SuperBase Grip Green
Tästä pääset tutustumaan jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin: https://www.taloon.com/kattohuovat/rajaa?tuotemerkki=katepal Tässä jaksossa kunnostetaan huopakattoa Katepal kumibitumikatteella. Miten kattohuopa asennetaan? Ja mikä tärkeintä, mitä kaikkea palahuopa kestää? Katepal Oy on yksi Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen naapurissa. Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, kattolaatat, sivelyaineet ja pakattu bitumi. Ympäristöasiat huomioimme kaikessa toiminnassamme. Ostamalla Katepalin tuotteita tuet Suomalaista työtä. Olemme 100% suomalainen perheyritys. Taloon.com - Suurenmoinen rautakauppa netissä Seuraa somessa: Facebook: https://www.facebook.com/TaloonCom/ Instagram: https://www.instagram.com/talooncom/ #talooncom #rautakauppa #rautakauppanetissä

Sopivuus

Käyttökohde
Aluskate tiili- ja peltikatoille, kiinteälle alustalle, Jyrkille katoille, Aluskermi, Höyrynsulku
Asennustapa
Itseliimautuva, Mekaaninen kiinnitys
  • Aluskermi SuperBase Grip Green
Tarkemmat tuote- ja pakkaustiedot
Hyötyneliöt
13.5 m2
Leveys
1 m
Pituus
15 m
Kpl / lava
30 kpl
Tuoteluokka
tl3
Aluskateluokka
AKE
Höyrynsulkuluokka
BH3
Materiaali
Kumibitumi
Yläpinta
Grip-pinta, Liimareuna
Alapinta
Hiekka, Liimareuna

EAN6417443269026
Pakkauksen paino (kg)32
Ohjeet ja aineistot
Muut tiedot
Kattolaatta-, tiili- ja peltikatot ovat epäjatkuvia katemateriaaleja saumojensa vuoksi. Kaikki epäjatkuvat katemateriaalit vaativat allensa varmistavaksi kerrokseksi aluskermin tai – katteen. Aluskatteen tehtävä on ohjata aluskatteen päälle päässyt vesi räystäslinjojen ulkopuolelle. Aluskate voi sitoa alapuolista kosteusrasitusta itseensä (kondensiosuojatut aluskatteet) tai läpäistä vesihöyryä/kosteutta (diffuusioavoimet aluskatteet (AKD)).
Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä