Katepal Green -vähähiilisten bitumikateiden tuoteperhe laajenee!

LUONNOLLISESTI PAREMPI VALINTA.

Katepal Green on ratkaisu, jolla voidaan pienentää rakennuksen hiilipäästöjä. Tuotteissa on käytetty uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita, ja valmistukseen on käytetty hiilipäästötöntä ”vihreää” sähköä. Katepal Green -bitumikermien hiilijalanjälki on merkittävästi tavanomaista verrokkituotetta pienempi. Katepal Green -tuotteiden uusiutuvat ja kierrätetyt raaka-aineet ovat huippulaatuisia, ja tuotteiden kestävyys ja takuut vastaavat perinteisiä bitumikermejä.

KATEPAL GREEN -TUOTEPERHE LAAJENEE

Katepal Green -tuoteperhe laajenee kahdella uudella tee se itse -rakentajan tuotteella:

AMMATTIRAKENTAJAN TUOTTEET

Green-tuoteperhe tarjoaa ratkaisun myös ammattirakentajalle. Valitsemalla ympäristöystävällisemmän tuotteen et joudu tinkimään laadusta etkä asennettavuudesta. Tuotteita on testattu alusta asti myös aidoissa kohteissa, ja palautetta on haettu suoraan kentältä.

Katepal 10-kertaistaa Green-tuotteidensa tuotannon

Kasvatamme uusiutuvia materiaaleja sisältävien tuotteiden tuotantoamme viime vuoden 20 000 neliömetristä 200 000 neliöön tämän vuoden aikana. Green-katteiden valmistuksessa käytetään mäntyöljyä ja kierrätettyjä PET-pulloja.

– SuperBase-aluskermiä ja TopTite 3° -tiivissaumakatetta valmistetaan huhtikuusta eteenpäin vain Green-tuotteina, jotka ovat osoittautuneet ominaisuuksiltaan täysin perinteisiä katteita vastaaviksi. Vihreät katteet kiinnostavat myös vientimaissamme, erityisesti Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, kertoo Katepalin tuotepäällikkö Lasse Rajala.

– Green-kermeissä osa fossiilista alkuperää olevasta bitumista on korvattu puupohjaisella raaka-aineella, joka on tällä hetkellä mäntyöljyä. Kierrätettyjä PET-pulloja käytetään kermien tukikerroksen valmistukseen, kertoo Katepalin laatu- ja kehitysinsinööri Miia Kuhlman.

Lanseerasimme ensimmäiset Green-tuotteet viime vuonna ammattirakentajille. Uudet Green-tuotteet ovat omatoimirakentajien vanhoja suosikkituotteita.

– Rakensimme viime vuonna lämmitettävän säiliön, johon voidaan ottaa mäntyöljyä säiliöautokuormittain. Nyt teimme koko tuotelinjaan muutoksen. Sitä kautta saadaan isompi vaikutus, jota tukee myös siirtymisemme vihreään sähköön, Lasse Rajala kertoo.

Kumibitumikatteet tulivat laajasti kierrätyksen piiriin viime vuonna, kun Väylävirasto hyväksyi kierrätetyn kumibitumirouheen käytön asfaltin raaka-aineena. Suurella osalla Suomen asfalttiasemista on nykyään myös tarvittavia syöttölaitteita bitumirouheen hyödyntämiseksi.

Lue lisää Katepal Green -tuotteista
Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä