Urakoitsijahaku

Haemme Katepal-kattajat -urakoitsijaverkostoomme kumppaneita tekemään pientalokohteiden, kuten omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen vesikattourakointia uudis- ja saneerauskohteisiin.

Miksi valita meidät?

Yrityksenne ei tarvitse olla vanha bitumikattojen tekijä. Mikäli Teillä on hyvä ammattitaito rakentamiseen ja kokemusta vesikattotöistä, se riittää. Me koulutamme Teidät tuotteisiimme ja asennustekniikoihin. Lisäksi myös tulityökortti-koulutukset onnistuvat kauttamme!

Tarjoamme asennus- ja tuotekoulutuksia yhteistyökumppaneillemme!

Olemme mukananne arjen muuttuvissa tilanteissa. Arkena Teidän apunanne on tekninen tukemme, johon voitte aina soittaa tai laittaa sähköpostia liittyen tuotevalintoihin tai tuotteisiin, asennustapaan jne. Teknisen tuen henkilöihin voit tutustua yhteystiedoissa.

Tiedämme, että PK-yrityksissä on aina kiire ja resurssia on rajallisesti, siksi annamme tukea myös asiakashankintaan alueellisesti ja valtakunnallisesti:

  • Teemme aktiivista markkinointia kuluttaja-, taloyhtiö- ja yritysasiakkaille ympäri vuoden eri kanavissa.
  • Välitämme alueelliset tarjouspyynnöt urakoitsijaverkostollemme.
  • Lisäksi käytössänne on valmiita markkinointimateriaaleja esitteistä asennusohjeisiin, tuotekortteihin, autoteippeihin ja tuotenäytteisiin. Lisämateriaalia valmistamme tarpeen mukaan.
  • Katepalilla on aktiivinen tuotekehitys, joka nojaa vahvasti muuttuviin kattamisolosuhteisiin ja asiakkaidemme tarpeisiin. Saatavillanne on laaja tuotevalikoima kotimaisella laadulla.
  • Jotta arki sujuu helpommin, pidämme kiinni tiukasti siitä, että tavara liikkuu nopeasti. Parhaimmillaan tuotteet saadaan toimitettua työmaalle jopa seuraavaksi päiväksi. Apuna toimituksissa on myös paikalliset K-raudat.

Odotuksemme kumppaniltamme:

Koska kumppanuus on aina molemmin puolista, toivomme myös Teiltä tiettyjä asioita.

  • Asiakkaat ovat meille tärkeitä, ja edellytämme sitä kumppaneiltammekin: Teillä on halu palvella asiakkaat alusta loppuun saakka ja hoitaa työt laadukkaasti, laadukkailla tuotteilla.
  • Teillä on kokemusta vesikattotöistä ja olette valmiita kehittymään ja kehittämään omaa työtänne, jotta voimme rakentaa Suomea entistäkin laadukkaammin – Yhdessä!
  • Me olemme sitoutuneita asiakkaisiimme ja valmiita tukemaan erilaisissa tilanteissa. Siksi, emme hae vain yhden kauden tuttuja ja toivomme näyttöä luottamuksellisesta ja pitkäjänteisistä toiminnasta. Yksi yhteistyön tärkeimmistä edellytyksistä onkin, että liiketoimintanne on terveellä pohjalla ja maksupostit on tullut hoidettua ajoissa. Jotta yhteistyömme on sujuvaa, sovitaan laskutuskanava etukäteen ennen yhteistyön aloitusta. Teemme yhteistyötä mm. K-rauta -ketjun kanssa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää, jätä yhteystietosi ja olemme Sinuun yhteydessä.

Lisää kumppanuudesta kanssamme:

Toivotko vielä lisätietoja?

Aluepäällikkömme vastaavat mielellään kysymyksiisi:

Petri Heikkilä, Etelä-Suomi, puh. 040 575 1227
petri.heikkila@katepal.fi

Jari Väisänen, Itä-Suomi, puh. 040 655 1001
jari.vaisanen@katepal.fi

Pekka Lohiniva, Pohjois-Suomi, puh. 040 704 0094
Pekka.lohiniva@katepal.fi

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä