TopTite 3° Green

  • TopTite 3° Green

TopTite 3° Green

TopTite 3° Green on SBS-kumibituminen tiivissaumakate, joka ei vaadi allensa erillistä aluskermiä. Tuotteen minimikaltevuus on 1:20 (3 astetta). Tuotteen yläpinnassa on 10 cm liimasauma ja 5 cm naulausalue ja alapinnassa on 15 cm liimausalue, jonka suojana on irrotettava suojamuovi. TopTite-tuotteilla saat tehtyä loivankin katon ilman tulitöitä.

TopTite 3° Green voidaan asentaa suoraan vanhan huopakatteen päälle, jos katolla on ulkopuolinen vedenpoisto. Tuote sopii myös erinomaisesti uudisrakentamiseen. Katetta voidaan käyttää myös jyrkemmillä katoilla.

Kermien pitkittäissaumoissa on valmiina itseliimautuvat reunat ja jatkossaumat liimataan Tiivistysliimalla K-36. Kermit kiinnitetään alustaan huopanauloilla piiloon jäävistä reunoistaan. Noudattamalla tuotteen mukana toimitettavia hyviä asennusohjeita on lopputulos taatusti tiivis.

Katepal Green on ratkaisu, jolla voidaan pienentää rakennuksen hiilipäästöjä. Tuotteissa on käytetty uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita, ja valmistukseen on käytetty hiilipäästötöntä ”vihreää” sähköä. Katepal Green -bitumikermien hiilijalanjälki on merkittävästi tavanomaista verrokkituotetta pienempi. Tavallisenkin bitumikatteen hiilijalanjälki on kilpailukykyinen, mutta Katepal Green -tuotteilla päästään vielä alemmas.

TopTite -tiivissaumakatteen asentaminen
TopTite -tiivissaumakatteen asentaminen
Kuinka asennat tiivissaumakatteen? Katso yksityiskohtaiset vinkit animaatiosta!

Sopivuus

Käyttökohde
Tiivissaumakate
Asennustapa
Itseliimautuva, Mekaaninen kiinnitys
Minimikaltevuus
1:20
Värit
Musta Musta
Harmaa Harmaa
Punainen Punainen
Tarkemmat tuote- ja pakkaustiedot
Hyötyneliöt / pakkaus
5.95 m2
Kpl / lava
30 kpl
Materiaali
Kumibitumi
Yläpinta
Liuskekivisirote, Liimareuna
Alapinta
Hiekka, Liimareuna
Palotekninen luokitus
Broof(t2)

VäriMustaHarmaaPunainen
EAN641744330195564174433019486417443301917
Tuotteen leveys1 m1 m1 m
Tuotteen pituus7 m7 m7 m
Pakkauksen paino (kg)333131
Ohjeet ja aineistot
Muut tiedot
Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä