Väriltään musta, nestemäinen, kuituvahvistettu polyuretaanipohjainen vedeneriste yksityiskohtien eristykseen ja tiivistämiseen. Kovettuessaan vahva ja elastinen lopputulos. Kuivumisaika riippuu kerrospaksuudesta ja lämpötilasta.

Käyttöönotto:
Sekoita tiivistysmassa hitaasti ja kauttaaltaan sekaisin puukauhalla. Älä käytä sähkötyökaluja. Massassa oleva vahvikekuitu sekoitetaan tasaisesti koko massaan.

Tiivistettävän pinnan valmistelu:
Huolellinen pinnan valmistelu on tärkeää kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Uusien betonipintojen pitää antaa kuivua vähintään 28 päivää ennen Katepal Detailin käyttöä. Vanhat pinnoitteet, lika, rasvat, öljyt, orgaaniset materiaalit ja pöly pitää poistaa tiivistettäviltä pinnoilta. Älä pese pintaa vedellä!

Pohjustus:
Puhdista sileät likaiset ja rasvaiset pinnat MEK-liuottimella. Sileät pinnat karhennetaan esimerkiksi hiomapaperilla tai teräsharjalla. Rosteri ja huokoiset betonipinnat tai muut vastaavat pinnat (sementtilaasti, luonnonkivi) täytyy pohjustaa epoksi-polyuretaani-pohjaisella primerilla, soveltuva primer esimerkiksi SIKA Primer 3N.

Levitys:
Levitä Katepal Detailia ohjeiden mukaisesti pohjustetulle pinnalle 10 cm leveällä siveltimellä kunnes koko alue on käsitelty. 18–36 tunnin kuluttua levitä toinen kerros riippuen ensimmäisen kerroksen vahvuudesta ja asennusolosuhteista.

Huom! Älä levitä Katepal Detailia, kun lämpötila on alle +5 °C, jäätyneille/kuuraisille pinnoille, sateen tai sumuisen kelin aikana, märän primeroinnin päälle, pinnoille joissa on jäännöskosteutta tai kosteutta pääsee siirtymään Katepal Detail tiivistyskerroksen alle. Matalat lämpötilat hidastavat kuivumista ja korkeat lämpötilat nopeuttavat kuivumista, ota tämä huomioon työvaiheiden suunnittelussa.

Viimeistely:
Värivaihteluiden poistamiseksi voit levittää märälle Katepal Detail pinnalle haluamasi väristä sirotetta. Sirote myös suojaa Katepal Detail tiivistysmassaa UV-säteilyltä ja mekaaniselta rasitukselta. Varoitus! Katepal Detail tiivistysmassalla käsitellyt pinnat ovat liukkaita märkänä. Liukkauden estämiseksi käsittele pinta viimeistelyohjeen mukaisesti haluamallasi sirotteella.

Säilytys ja pakkaus:
Katepal Detail toimitetaan 6 kg metalliastioissa. Astiat säilyvät kuivassa ja viileässä tilassa 9 kuukautta valmistuspäivämäärästä. Suojaa pakkaus suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Säilytyslämpötila +5–30 °C. Älä pakkaa tiivistysmassaa eri pakkaukseen kuin alkuperäinen pakkaus. Pakkauksessa tulee aina olla näkyvillä valmistajan nimi, tuotteen käyttötarkoitus, eränumero ja käyttöturvatiedote.
  • Detail
Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä