Katepal Green

Lösningar

Ett hållbart tätskikt för ett hårt men bra klimat

Katepal Green sänker fastigheters klimatavtryck utan kompromisser med kvalitet, livslängd och installation. Vi kan utlova samma hållbarhet och garanti som traditionella bitumentak eftersom vi använder förstklassiga bioråvaror och producerar alla produkter med grön el i vår moderna fabrik utanför Tammerfors.

Minska koldioxidutsläppet – inte kvalitén

Med en unik blandning av förnybar tallolja, återvunnen plast och en idealisk andel bitumen är Katepal Green ett utmärkt tätskikt som minimerar koldioxidutsläppet och anpassat för nordiska klimatet. Dessutom vet vi att takläggare kommer älska Katepal Green för dess goda installationsegenskaper – produkten är utvecklad och testad tillsammans med våra takentreprenörer under verkliga förhållanden.

Övertygande besked med produktspecifika EPD

Fastigheter har ett stort klimatavtryck och ska branschen ta sitt ansvar måste vi se helheten och beakta allt från råvaror och produktionsmetoder till hållbarhet och funktion. Med en produktspecifik EPD kan du kan göra ett informerat val med hänsyn till det totala klimatavtrycket. Då blir även Katepal Greens miljöfördelar tydliga.

  • Minskade koldioxidutsläpp
  • Mindre bitumen till förmån för cirkulär och förnybar råvara
  • Samma hållbarhet och garanti som traditionella bitumentak
  • Testat under verkliga förhållanden
  • 15 års totalgaranti

LÄS MER OM PRODUKTERNA SOM INGÅR I KATEPAL GREEN SERIEN