REKRY | Työmaapäällikkö pääkaupunkiseudulle

7.9.2022 | Uutiset

Katepal Kattaja -verkostoon kuuluva Ruuffi Oy hakee joukkoonsa työmaapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun vesikattokohteisiin.

Etsimme toimeen tarttuvaa ja jo aikaisempaa kokemusta omaavaa työmaapäällikköä tukemaan kattotyömaidemme onnistumista.

Tulet toimimaan kattotyömaan kokonaisvastuullisena työnjohtajana. Huolehdit mm. työmaan laadullisesta ja operatiivisesta johtamisesta työturvallisuutta unohtamatta. Huolehdit yhdessä työmaan muun henkilöstön kanssa aikataulusta, hankinnoista ja kustannusten seuraamisesta. Luonnollisesti työmaan henkilöstöhallinta, arjen työn johtaminen ja resursointi kuuluvat tehtäviisi. Huolehdit, että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit ja varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan – unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta.

Sinulla on kokemusta bitumikattourakoinnista. Voit olla pitkän työnjohtokokemuksen omaava alan konkari tai kokenut bitumieristäjä, joka haluaa kehittyä uusiin vastuullisiin tehtäviin. Sinulla on hyvät projektinjohto- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mielekkään ja monipuolisen toimenkuvan, kokeneista ammattilaisista muodostuvan tiimin johdettavaksi sekä kilpailukykyisen palkan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisätietoja toimitusjohtaja Matti Palanderilta 0400 756 460 tai projektipäällikkö Mikko Vierimaalta 041 4313 987.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 14.10.2022 mennessä osoitteeseen matti.palander@ruuffi.fi

Ruuffi Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva bitumikattourakoitsija, toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. Toimimme parinkymmenen ammattilaisen voimin. Ruuffi Oy on Katepal Oy:n ja toimivan johdon omistama yhtiö. Ruuffi Oy on Kattoliitto ry:n jäsenyritys, Luotettava kumppani -ohjelman jäsen ja sillä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n pätevyys.

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä