REKRY I Kehitysinsinööri

13.2.2024 | Uutiset

Katepal on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja Lempäälästä. Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jolla on 70 vuoden taakse ulottuvat perinteet suomalaisessa rakentamisessa. Tällä hetkellä Katepalin laatuun luotetaan Suomen lisäksi noin 20:ssä eri vientimaassa. Laadun lisäksi meidät tunnetaan pitkistä työurista ja luotettavuudesta. Katepalilla on avoin työilmapiiri ja aito halu kehittyä ja mennä eteenpäin. Tällä hetkellä työyhteisössämme työskentelee reilu 90 katepalilaista. Tule meille töihin!

Etsimme kehitysinsinööriä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen työtehtäviin.

Meillä Katepalilla pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Tehtäväsi liittyvät mm. hiilijalanjäljen laskentaan, ympäristöluvan mukaiseen raportointiin, ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän sertifiointiin sekä vastuullisuusohjelmien ja vastuullisuusraporttien tuottamiseen yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Lisäksi odotamme sinun osallistuvan muihin kestävän kehityksen hankkeisiin. Toimenkuva on uusi ja lopulliseen tehtäväkokonaisuuteen pääset vaikuttamaan. Työtehtävä sijaitsee Lempäälässä, mutta osittainen etätyö on mahdollista.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Osaat tai haluat oppia hiilijalanjäljen laskennan (LCA) ja EPD-laskelmien teon.
  • Osaat tai olet kiinnostunut CSRD-raportoinnista sekä vastuullisuusohjelmista.
  • Olet joustava, nopea oppimaan, itseohjautuva ja mukava tyyppi. Olet työskentelyotteeltasi systemaattinen ja tarkka sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.
  • Sinulla on tehtävää tukeva teknisen alan korkeakoulututkinto ja mielellään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • ISO 14001 -ympäristösertifioinnin tuntemus on eduksi.
  • Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, mutta ennen kaikkea innokas oppimaan uutta ja koet nämä työtehtävät merkitykselliseksi ja tärkeiksi myös itsellesi.

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset työtehtävät ja osaavat työkaverit.
  • Monipuoliset työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa rakennusalan yrityksessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatu- ja kehityspäällikkö Miia Kuhlman (041 3621 563) pe 16.2. klo 13-14, ke 21.2. klo 13-14 ja ma 26.2. klo 12-13.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 10.3.2024 mennessä sähköpostilla miia.kuhlman@katepal.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pian.

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä