REKRY | Bitumieristäjiä pääkaupunkiseudulle

8.9.2022 | Uutiset

Katepal Kattaja -verkostoon kuuluva Ruuffi Oy hakee joukkoonsa 2–4 bitumieristäjää pääkaupunkiseudulle.

Tule osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiämme rakentamaan pääkaupunkiseudun upeimpia kattoja!

Jos sinulla on bitumieristäjän hommista kokemusta vähintään 1–3 vuotta ja omaat hyvän asenteen, tässä on työpaikka juuri sinulle! Työtehtäviin kuuluu esim. kermikattojen uusimista ja korjausta. Kattojen vedeneristystöiden lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös lämmöneristystyöt, sokkeleiden vedeneristystyöt ja tietenkin työmaan puhtaanapito. Hyvälle, ja asennetta omaavalle, tekijälle töitä on pitkään.

Työn tekeminen edellyttää ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa, hyvää huumorintajua unohtamatta. Arvostamme myös suuresti omatoimista ja reipasta työskentelyotetta sekä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme työntekijälle kilpailukykyisen palkan työn urakkapainotteisuudesta johtuen. Kaikki työntekijämme ovat työkykyvakuutettuja. Vakuutus kattaa mm. laajan työterveyden. Näiden lisäksi pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisätietoja toimitusjohtaja Matti Palanderilta 0400 756 460 tai projektipäällikkö Mikko Vierimaalta 041 4313 987.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 14.10.2022 mennessä osoitteeseen matti.palander@ruuffi.fi

Ruuffi Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva bitumikattourakoitsija, toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. Toimimme parinkymmenen ammattilaisen voimin. Ruuffi Oy on Katepal Oy:n ja toimivan johdon omistama yhtiö. Ruuffi Oy on Kattoliitto ry:n jäsenyritys, Luotettava kumppani -ohjelman jäsen ja sillä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n pätevyys.

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä