REKRY | Bitumieristäjiä pääkaupunkiseudulle ja Länsi-Uudellemaalle

23.9.2022 | Uutiset

Katepal Kattaja -verkostoon kuuluva Lohjan Kattoexpertit Oy hakee joukkoonsa bitumieristäjiä.

Lohjan Kattoexpertit Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 2003 alkaen. Palvelemme asiakkaitamme hyvämaineisena ja luotettavana asiantuntijana bitumikermikattojen asennuksissa ja vedeneristystöissä. Lisäksi teemme kattojen kuntotarkastuksia ja aurinkopaneeleiden asennuksia kaikille katoille. Asiakkaitamme ovat isot ja pienet rakennusliikkeet, julkinen sektori, taloyhtiöt sekä kotitaloudet.

Omaatko jo kokemusta kattotulitöistä? Tule sinäkin kasvavaan katontekijätiimiimme!

Bitumieristäjänä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa työkohteissa projektin luonteesta riippuen. Bitumieristäjän työtehtäviin kuuluvat vedeneristysalan työt uudis- ja korjausrakentamisen kohteissa vesikatoilla, sokkeleissa ja pihakansilla.

Odotamme sinulta:
Työssä suoriutuminen edellyttää kokemusta kattotulitöistä, hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista otetta työntekoon ja mahdollisuutta liikkua työkohteiden välillä. Tulet työssäsi tarvitsemaan sujuvan suomen kielen taidon sekä voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin. Avustamme korttien päivityksissä.

Eduksi katsomme rakennusalan tuntemuksen ja työkokemuksen sekä positiivisen asenteen työntekoa ja työkavereita kohtaan.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä vahvan tuen työhösi. Lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työn, palkan sopimuksen mukaan, työvaatteet, työkoneet ja työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurisetelin. Urakkatöissä mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt rennossa joukossamme pitkään. Toimitilamme sijaitsevat Lohjalla Muijalan teollisuusalueella, mutta työmaat vaihtelevat Läntisellä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Otathan yhteyttä mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jyrki Iso-Markku puh. 044 0471 908.

Hakemukset:
Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi

Tätä rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Calmen HR-palvelut Oy asiakasyrityksensä puolesta. Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastailee Salme Kortelainen p. 044 5075 523. Valittu henkilö työllistyy suoraan Lohjan Kattoexpertit Oy:n kirjoille.

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä