REKRY | Bitumieristäjä Jyväskylään

26.8.2022 | Uutiset

Katepal Kattajat -verkostoon kuuluva Tähtieristys Oy hakee joukkoonsa bitumieristäjää Keski-Suomen alueelle.

Tähtieristys Oy on tuttu tekijä Keski-Suomen vesikatoilla. Yhtiöllä on pitkä historia rakennusalalta ja sen mukanaan tuomat vakiintuneet yhteistyökumppanit. Vedeneristys- ja kattomateriaaleina käytämme suomessa valmistettuja Katepalin tuotteita. Rakennuskohteet vaihtelevat uudisrakennuksista saneerauskohteisiin, asunto-osakeyhtiöistä varastohalleihin ja kauppakeskuksiin. Joskus joukkoon voi mahtua myös pienempiä kohteita.

Tule osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiämme rakentamaan Jyväskylän alueen upeimpia kattoja!

Jos sinulla on bitumieristäjän hommista kokemusta vähintään 1-3 vuotta ja omaat hyvän asenteen, tässä on työpaikka juuri sinulle! Työtehtäviin kuuluu esim. kermikattojen uusimista ja korjausta. Kattojen vedeneristystöiden lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös lämmöneristystyöt, sokkeleiden vedeneristystyöt ja tietenkin työmaan puhtaanapito. Hyvälle, ja asennetta omaavalle, tekijälle töitä on pitkään.

Työn tekeminen edellyttää ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa, hyvää huumorintajua unohtamatta. Arvostamme myös suuresti omatoimista ja reipasta työskentelyotetta sekä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme työntekijälle kilpailukykyisen palkan työn urakkapainotteisuudesta johtuen. Kaikki työntekijämme ovat työkykyvakuutettuja. Vakuutus kattaa mm. laajan työterveyden. Näiden lisäksi pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisätietoja: Antti Lindqvist 040 5521 488.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 30.9.2022 mennessä osoitteeseen antti@tahtieristys.fi

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä