Nimitys | Jari Väisänen rautakauppamyynnin myyntipäälliköksi 1.9. alkaen

20.8.2021 | Uutiset

Nimitysuutinen | Jari Väisänen

Jari Väisänen on nimitetty 1.9.2021 alkaen Katepal Oy:n rautakauppamyynnin myyntipäälliköksi ja Katepalin johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuualueellaan on markkinoinnin ja rautakauppamyynnin johtaminen ja kehittäminen, lisäksi Jari vastaa Itä-Suomen myyntialueen asiakkuuksista.

Jari siirtyy Katepalille mukanaan yli 25 vuoden kokemus bitumituotteiden myynnistä sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.

Tämän rautaisen ammattilaisen alla asuu suoraselkäinen savolainen, jonka vapaa-aika kuluu monipuolisesti liikkuen. ”Vanhasta” jalkapalloilijasta on kuoriutunut innokas hiihtäjä, myös pallopelit ovat vieneet mukanaan. Sään ja vuodenajan mukaan valitaan mm. golfia, tennistä tai padelia. Vastapainona työlle ja liikunnalle Jari nauttii mökin tarjoamasta rauhasta ja luonnosta. Kotipaikkana toimii Kuopio Savon sydämessä.

Miksi Jari halusi juuri Katepalille töihin?
”Näin Katepalissa mielenkiintoisen firman ja mahdollisuuden. Olen pitkään ollut samassa firmassa, ehkäpä vähän urautunutkin. On hienoa päästä vielä kokeilemaan jotain uutta, kun työvuosia kuitenkin on vielä jäljellä.”, Jari summaa ajatuksiaan.

Työkaverina ja esimiehenä Jari kuvaa itseään henkilöksi, joka tykkää tehdä tiiminä töitä ja antaa vastuuta. Sitoutuminen ja luottamus ovat tärkeitä niin asiakastyössä, kuin työyhteisössäkin.

Toivotamme Jarille onnea ja menestystä!

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä