Onko Sinulla hiljainen vaan ei vaatimaton Katepal-katto?
Ilmoita kohteesi kuvauksiin ja voit ansaita rahanarvoisia etuja!

Etsimme upeita kohteita Katepal-kattokuvauksiin kesälle 2021!
Onko Sinulla Katepalin katto, joka on rakennettu tai remontoitu lähivuosina? Ilmianna kohteesi ja ansaitse rahanarvoinen palkinto!

Millaisia kohteita haemme?

Tänä vuonna haemme erityisesti omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja – kohteita haetaan koko Suomesta! Mikäli Sinulla on Katepal-katto, ilmoita kohteesi mukaan ja voit ansaita 150 euron lahjakortin, sekä kuvat käyttöösi!

Muita odotuksia:

  • Katto on maksimissaan 3 vuotta vanha
  • Siinä on käytetty Katepalin kattolaattoja tai tiivissaumakatetta
  • Ympäristön yleisilme on siisti ja huoliteltu
  • Kiinteistön yleisilme on siisti

Miten pääsen mukaan ja saan palkkion?

  1. Ilmoita kohteesi kuvattavaksi ohjeisen botin kautta.
  2. Käymme kohteet läpi ja teemme valinnan kuvauskohteista.
  3. Olet oikeutettu 150e (sis. alv) arvoiseen lahjakorttiin paikalliseen yhteistyökumppanimme toimipisteeseen, mikäli kohteesi kuvataan!
  4. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kuvausaikataulusta!
  5. Toimitamme kuvausten jälkeen sähköisen lahjakortin ja kuvat kohteestasi.

Mihin kuvia käytetään?

Mihin Sinä laittaisit kuvan omasta talostasi tai vapaa-ajan asunnostasi? Saat kuvat käyttöösi! Lisäksi kuvien käyttöoikeus on Katepal Oy:llä ja katon tehneellä urakoitsijalla. Tulemme käyttämään kuvia esim. omissa painetuissa materiaaleissa, somessa, verkkosivuillamme jne. Emme koskaan julkaise osoite tai omistajatietoja kuvia käytettäessä.

Miten kohteet kuvataan?

Kohteet kuvataan käyttämällä dronea. Otamme huomioon alueelliset rajoitukset dronella lentämisellä. Dronella kuvaamisessa otamme myös huomioon ympäristön ja mahdolliset naapurit. Haemme parhaan kuvakulman, jotta kohde olisi mahdollisimman hyvin rajautunut kuvaan. Henkilöitä tai autojen tunnistetietoja ei voi kuvista erottaa tunnistettavasti.

Ilmoita kohteesi kuvattavaksi:

Kampanjaehdot:

Käymme kohteet läpi, jonka perusteella teemme kuvaussuunnitelman. Mikäli kohteesi valikoituu kuvauskohteeksi, olet oikeutettu palkkioon. Palkkio on 150e (sis. alv.) arvoisen lahjakortin paikalliselle yhteistyökumppanillemme. Lahjakortti toimitetaan sähköisesti, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Kohteet kuvataan alueellisen kumppanin toimesta kesän 2021 aikana. Ilmoitamme kuvauksista päivää-kahta aiemmin. Kuvausten toteutus on vahvasti säästä kiinni. Sateella emme kuvaa. Mahdollisen huonon sään vuoksi pidätämme oikeuden siirtää kuvauspäivää.

Kohteen omistaja saa käyttöoikeuden kuviin, jotka toimitetaan sähköisesti. Katepalilla on käyttöoikeus kuviin omissa ja yhteistyökumppaneidensa kanavissa. Osoite tai omistajatietoja ei koskaan julkaista.

Yhteistyössä:

K-rauta logo

Katepal-instagram

Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä